ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-TOBB İL GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ
TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri
Eklenme Tarihi : 12.02.2019 16:22

TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecek olup, seçmen listesi ve seçime ilişkin diğer bilgiler ekte yer almaktadır.

İcra komitesi üyeliği adaylık başvurularının 12 Şubat 2019 Salı gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını taşıyan adli sicil belgesi ile odamıza yapılması gerekmektedir.

İcra Komitesine aday olabilme şartını taşıyan üyelere ilişkin liste 25 Şubat 2019 Pazartesi günü mesai başlangıç saatinden itibaren Odamız ilan panosu ve internet sitesinde yayınlanacaktır.

İlgili mevzuat uyarınca;

Seçimde sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişi oy kullanabilecek olup, vekaleten oy kullanılması mümkün değildir.

İlgili mevzuat kapsamında oda Yönetim Kurulumuzca karar bağlanması gereken itirazlar odamız evrak kayıt birimine merkez seçim kuruluna yapılacak itirazlar ise TOBB Girişimcilik Müdürlüğünün 0312 218 24 84 numaralı faksına ulaştırılacaktır.

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇMEN LİSTESİ

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇMEN LİSTESİ